Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Over ons

Van Hulst Wonen opende al voor 1940 en zit nu generaties lang in de familie en is inmiddels al vanaf 1998 in handen van Anita van Hulst en haar man John Bindels. Zij staan iedere week voor u klaar om u verder te helpen met advies over wonen, slapen en raamdecoratie. Op zoek naar nieuwe meubels voor in uw huis? Wilt u graag beter slaapcomfort? Dan bent u aan het juiste adres in onze CBW-erkende winkel. Bij Van Hulst Wonen kunt u terecht voor professioneel en eerlijk advies.

Als u hecht aan persoonlijk wonen, en waarde toekent aan mooie en natuurlijke materialen, dan is een bezoek aan Van Hulst Wonen zeker de moeite waard. Van Hulst Wonen biedt een breed assortiment aan de mooiste meubelen, stoffering, slaapkamers, accessoires en relaxfauteuils, alles voor een geheel interieur dus. Alles is met zorg geselecteerd, afgaande op de laatste trends en de beste kwaliteit. In de showroom staan de nieuwste modellen opgesteld in leuke combinaties. Echter is het voor bijna ieder product mogelijk om aanpassingen te doen, zodat alles voor u gepersonaliseerd wordt. Zo kunt u vaak kiezen voor verschillende afmetingen, stoffering of poten. Nieuwsgierig geworden? De producten uit het huidige assortiment zijn te vinden op onze website. In onze webshop zijn een aantal producten te bestellen die vervolgens bij u thuis geleverd worden. Ook de producten uit onze outlet kunt u online vinden.

Samen doen we bij Van Hulst Wonen ons best om van uw huis een thuis te maken! Komt u beslist eens bij ons langs en laat u verrassen en inspireren door onze collecties. Heeft u nu al een vraag? Bel ons dan gerust of stuur ons een berichtje.

Recente blogs