Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Dreamstar Kussenbeschermer – Cool Comfort

Kussenbeschermer die verkoeling biedt door middel van een innovatief CLIMATE COOLING weefsel. Tweezijdig te gebruiken.Geschikt voor hoofdkussens van 60×70 cm en hoofdkussens met opstaande rand.

Dreamstar Micro Air Cool Comfort – hoofdkussen – 60 x 70 cm

Micro Air Cool Comfort is een koel hoofdkussen van Dreamstar. Het is een verkoelend hoofdkussen door het innovatieve CLIMATE COOLING weefsel aan de bovenzijde en speciale zijkanten van 3D air mesh die werken als een airco. Dit koele effect is blijvend, zelfs na het wassen. Het kussen is gevuld met 1300 gram microvezel. Het kussen geeft een goede ondersteuning van hoofd en nek door ideale drukverdeling van ultra-dunne vezels en een hoog vulgewicht. De dikte van dit kussen is naar wens aan te passen.

De tijk is gemaakt van Climate cooling weefsel (bovenzijde) en 100% katoen perkal (onderzijde). Het kussen is voorzien van het MITE PROTECT label. Dit betekent dat het kussen geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Dit kussen is wasbaar op 60 graden.

Dreamstar Micro Air Cool Comfort – hoofdkussen – 60×70 cm

Navulbaar verkoelend hoofdkussen. Dit hoofdkussen werkt verkoelend door het innovatieve CLIMATE COOLING weefsel aan de bovenzijde en heeft speciale zijkanten van 3D Air mesh die werken als een airco. Het kussen geeft een goede ondersteuning van het hoofd en de nek door de ideale drukverdeling van ultra dunne vezels en een hoog vulgewicht.

Anti-allergisch en voorzien van MITE PROTECT label.

Dreamstar Summer Bamboo-Tencel – zomerdekbed

Het Summer Bamboo-Tencel Dekbed van Dreamstar is het enige dekbed in Nederland met zowel een bamboe tijk als bamboe vulling. Dit dekbed is bacterie werend en draagt dan ook het Mite Protect label.
Het is koel, luchtig, licht in gewicht en vochtregulerend. Een ware slaapsensatie!
Dit dekbed is ideaal voor mensen die het ‘s nachts snel warm hebben. Het dekbed is zijdezacht, absorbeert 150% beter dan katoen en biedt prettige verkoeling tijdens warme zomernachten.
Het is dan ook met recht het mooiste van nature bacterie werende zomerdekbed van Nederland. Anti-allergisch en voorzien van het MITE PROTECT label.

Waarom Bamboe & Tencel?
Bamboe is de snelst groeiende plant (grassoort) ter wereld. Door zijn buitengewone vermogen water op te nemen groeit bamboe gemiddeld 4x sneller dan andere bomen en planten. In de bamboe vezels zitten microscopisch kleine gaatjes waardoor de vezel dé ideale eigenschappen voor een zomerdekbed bezit. Door die microscopisch kleine gaatjes kan het vocht niet alleen bijzonder snel opgenomen worden, maar kan het ook weer snel verdampen. Een van de andere unieke eigenschappen van bamboe is dat het van nature schimmel- en bacterie werend is.

Tencel wordt gemaakt van hout (van de Eucalyptus boom) dat wordt gehaald uit speciaal beheerde, duurzame bossen. Met dit dekbed kies je dus voor duurzaam en gezond slapen! Als het aankomt op hygiëne en bacteriegroei leveren de natuurlijke eigenschappen van Tencel een verscheidenheid aan voordelen voor de huid en geeft bacteriën geen kans om te groeien.

MITE PROTECT label
Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte vulling.
Dit dekbed is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.

Dreamstar Summer Cotton – zomerdekbed

Dekbed Summer Cotton van Dreamstar is gemaakt van 100% katoen, heeft een goed vochtregulerend vermogen en valt soepel om het lichaam. Door een speciaal procedé kan de vulling niet verschuiven. Tevens is het anti-allergisch en voorzien van het MITE PROTECT label.
Een echte aanrader voor de zomer!

MITE PROTECT label
Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte vulling.
Dit dekbed is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.

Dreamstar Xclusive Down Support – hoofdkussen – 50×70 cm

Ergonomisch gevormd hoofdkussen met latex kern met heerlijk zachte buitenzsijdes, gevuld met 90% witte eendendons.  Het hoofskussen is verkrijgbaar in soft, medium en strong. Het hoofdkussen is voorzien van een schoudercontour voor een perfecte aansluiting op de nek. Voorzien van MITE PROTECT label.

Dreamstar Xperience 90% witte eendendons – 4 seizoenen

Een 4-seizoenen dons dekbed die wat zwaarder aanvoelt. Dit dons dekbed is gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes. De tijk is 100% perkal katoen. Dit 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen, een zomerdeel en een herfst/ lente deel. Doormiddel van knoopjes kunnen beide delen aan elkaar worden gemaakt en is het geschikt voor de koude nachten. Een dons dekbed dat geschikt is voor de slaper die het comfort van dons wilt, maar toch wat gewicht op zich wilt voelen.

Dreamstar Xperience 90% witte eendendons – enkel

Het Dreamstar Xperience dekbed is gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes en heeft een 100% katoen perkal geweven tijk. Het dekbed is carré gestikt zodat de dons goed in de vakjes blijft zitten. Dit dekbed voelt iets zwaarder aan dan bijvoorbeeld ganzendons, maar valt prachtig mooi om het lichaam, neemt goed vocht op en heeft een hoge isolerende werking. Het dekbed is voorzien van het mite protect label: de tijk heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Voor onderhoud is het voldoende uw dekbed regelmatig te luchten en niet te gaan zitten op het dekbed. Wissel bij het verschonen steeds de onderkant en bovenkant met elkaar. Een heerlijk dekbed voor jarenlang plezier.