Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Damai Atomy Brick – biologische katoensatijn

Damai Beat – perkal katoen

Damai dekbedovertrek Beat uni
Dit tijdloze dekbedovertrek van Damai ‘beat’ uni is gemaakt van 100% katoen. Het overtrek heeft een verwassen ‘vintage’ look waardoor het overtrek zowel een industriële stoere look kan hebben als een zachte vintage look. Damai beat is verkrijgbaar in verschillende zachte en diepe kleuren.

Samenstelling
Damai dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen percaline, hierdoor voelen ze zacht en soepel aan. De dekbedovertrekken hebben een instopstrook over de gehele breedte. Hierdoor zijn de overtrekken geschikt voor dekbedden van zowel 200cm als 220cm lang.

wasadvies
Dit dekbedovertrek is geschikt voor de wasmachine en wasdroger. Wij adviseren dit product te wassen voor het eerste gebruik, volg hierbij altijd nauwkeurig het waslabel.

Damai Brush – katoensatijn

Het Damai dekbedovertrek Brush is geïnspireerd door klassieke invloeden waarmee je een tijdloze basis creëert. Het zit ‘m allemaal in de detail, afwerking en de juiste combinatie van patroon en materiaal. Het kussensloop is afgewerkt met een luxe ‘piping’ en de achterkant van het overtrek heeft een uni-kleur. Door te gaan voor eenvoudig items welke kwaliteit en een fijne sfeer uitstralen, kun je bijna niet de mist in gaan.

Voordelen van dit Damai dekbedovertrek

Met de katoen-satijnen dekbedovertrekken van Damai haal je pure luxe in huis. De katoen-satijnen stof voelt zijdezacht aan en is in de zomer lekker koel op de huid. Damai dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de overtrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang en blijven je voeten in de winter lekker warm. De dekbedovertrekken van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. De dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassend(e) slo(o)pen in de afmeting 60×70 cm. Eenpersoons dekbedovertrekken worden geleverd met 1 kussensloop, de overige maten zijn inclusief 2 kussenslopen.

Damai Colos – biologische katoen

Damai Tack – perkal katoen

Het Damai dekbedovertrek Tack heeft een grafisch karakter met zijn ruitpatroon en de kleurovergang van helderwit naar indigo blauw. De ruiten worden gecreëerd door een lijnenspel wat het ontwerp een speels karakter geeft. Door de diepe kleur blauw in de slaapkamer toe te voegen, breng je een rustgevende sfeer in de ruimte, precies wat we nodig hebben in deze ruimte.

Voordelen van dit Damai dekbedovertrek

Dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van 100% percaline katoen en voelen heerlijk zacht aan op de huid aan. Damai dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de overtrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang en blijven je voeten lekker warm in de winter. Dekdekbedovertrekken van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. De dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassend(e) slo(o)pen in de afmeting 60×70 cm. Eenpersoons dekbedovertrekken worden geleverd met 1 kussensloop, de overige maten zijn inclusief 2 kussenslopen.