Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Claudi Colly – plaid – 150×200 cm – diverse kleuren

Plaid Colly van het luxe merk Claudi is heerlijk zacht! Dit plaid heeft een geruit patroon aan twee kanten, wat het extra leuk maakt om deze mooi te decoreren op jouw bank of fauteuil! De mooie warme uitstraling van de katoenblend zorgt voor een warme uitstraling van jouw interieur.

Claudi Mary – plaid – 150×200 cm – diverse kleuren

Plaid Mary van het luxe merk Claudi is heerlijk zacht! Dit plaid heeft een ruitpatroon aan twee kanten, wat het extra leuk maakt om deze mooi te decoreren op jouw bank of fauteuil! De mooie warme uitstraling van de katoenblend zorgt voor een warme uitstraling van jouw interieur.

Sierkussen Arlissa – indigo/bronze

Sierkussen Arlissa zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige stof met een modern patroon. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Bonita – diverse kleuren

Sierkussen Bonito zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige bouclé stof. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Bonito – mustard

Sierkussen Bonito zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige bouclé stof. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Bont – chocolate

Sierkussen Bont zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is aan de voorzijde gemaakt van een prachtige imitatiebont met een effen satijnen achterzijde. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Bont – mustard

Sierkussen Bont zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is aan de voorzijde gemaakt van een prachtige imitatiebont met een effen velours achterzijde in een bijpassende kleur. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Carlito – mustard

Sierkussen Carmela – burned orange

Sierkussen Carmela zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige velours stof met een sierlijk patroon. De achterijzde is gemaakt van een gladde satijn in een bijpassende kleur. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Chirelle – cappucino

Sierkussen Chirelle zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige bouclé stof. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussen Donnato – camel

Sierkussen Donnato zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige stof met een modern patroon. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.

Sierkussens geven jouw bank een luxe look
Met de sierkussens van Claudi kun je jouw basic bank een luxe look geven. Je kunt eindeloos combineren en de bank zelfs met de seizoenen laten meebewegen; bijvoorbeeld wit- en pasteltinten in het voorjaar en warme brons- en grijstinten in het najaar!

 

Sierkussen Eliaz – zwart/goud

Sierkussen Eliaz zorgt voor een luxe look op je bank. Dit kussen is gemaakt van een prachtige stof met een sierlijk patroon. Het Nederlands topmerk Claudi staat garant voor bijzondere stijlvolle kussens.