Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Bella Donna – Hoeslaken jersey stretch

Bella Donna hoeslakens by Formesse – unieke kwaliteit jersey hoeslaken – Her Royal Highness Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het “Bella Donna”-hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproodeïne is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een groode elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte van 30 cm. Voortreffelijke pasvorm: Het Bella Donna hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfect aan rondom iedere matras. Ook zeer geschikt voor extra lange en bijzondere maatvoeringen.

Plaats van productinfo-etiket: Het etiket met de maatvoering en onderhouds-symbolen bevind zich in één van de hoeknaden. Zorgt u ervoor dat deze naad over de rechterbovenhoek van de matras wordt getrokken, dit zorgt voor een perfekte pasvorm om de matras. Super-elastisch:Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels. Pilling-arm: Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige egyptische katoen welke gemerciriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd. Egyptische Mako katoen 2- draads getwijnd. Veredelde draad met Aloe Vera-perfecte pasvorm voelt aan als zijde! Pilling vrij door mako katoen. Soft touch door toevoegen van Aloe Vera. Materiaal: 97% Langstapelige Katoen, 3% Elastan, Aloe Vera, Zijdeproteine

Bella Donna Piccola – Topper hoeslaken jersey stretch

Bella Donna hoeslaken is een jersey hoeslaken geschikt voor toppers tot 12 cm.

Uniek Jersey hoeslaken t.b.v. topper, voelt aan als zijde, met Aloe Vera toevoeging, gemaakt van lang stapelige Egytische mako katoen. Pilling vrij door getwijnd garen en gezengd doek. Bijzonder geschikt voor verstelbare bedbodems en matrassen. Ten opzichte van geweven katoenen hoeslakens hebben jersey hoeslakens een betere pasvorm, een beter vochtopnemend vermogen en hoeven niet gestreken te worden. Bella Donna maakt hoeslakens van zeer hoge Duitse kwaliteit met een perfecte pasvorm.