Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Bestellen en Retourneren

Bestelling & levering
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Je bestelling wordt vervolgens binnen 1-2 werkdagen bij je geleverd.

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland rekenen wij € 5,75 voor pakketpost. Vanaf een bestelling van € 50,00 is verzending gratis.
Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij € 9,00 voor pakketpost. .

Betalen
Betaling geschiedt via iDeal, Bankcontact, bankoverschrijving of contant bij afhalen in Sint Anthonis.

Reservering
Bestelde artikelen worden 7 dagen voor je gereserveerd. Als er na 7 dagen geen betaling bij ons binnen is annuleren wij je bestelling.

Kleuren
Houd er rekening mee dat kleuren op het beeldscherm altijd wat afwijken van de werkelijkheid.

Ruilen en retourneren
Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen de bedenktijd van 14 dagen ontbinden.
De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van de artikelen, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Wil je jouw aankoop retourneren?
Indien je jouw aankoop wil retourneren neem dan contact met ons op via de mail: info@vanhulstwonen.nl en geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Stuur het product terug, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Kosten retourzending
Na retour ontvangst van de producten maken wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten over op jouw bank- of girorekening. Enkel de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Ruilen
Mocht je het verkeerde geleverd hebben gekregen of iets willen ruilen neem dan contact op via info@vanhulstwonen.nl.  Dan zullen wij zo spoedig mogelijk zorg dragen voor vervanging.

Maak een afspraak

Onze merken

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel