Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Moederdag cadeau

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende moederdag cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid, luxe of verwennerij houdt, we hebben voor ieder wat wils!

1. Plaids en Hamam-doeken

Heeft u al gedacht aan een heerlijk nieuw plaid voor op de bank, of leuke hamam-doeken voor op het strand of voor een picknick? Deze veelzijdige items zijn niet alleen perfect voor extra warmte op koele avonden, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan elke woon- of slaapkamer. Met een scala aan kleuren en texturen om uit te kiezen, vindt u zeker iets dat perfect bij de stijl van uw moeder past. Denk bijvoorbeeld aan deze hamamdoek van Kayori of dit Claudi Colly plaid als moederdag cadeau. 

2. De lekkerste geuren als moederdag cadeau

Breng de geur van luxe in het huis van uw moeder met onze selectie van geurkaarsen, geurverspreiders en geurzakjes. Van frisse bloemengeuren tot warme, rustgevende aroma’s, onze geurcollectie zal haar huis omtoveren tot een oase van ontspanning en verwennerij. Goede voorbeelden zijn een diffuser of textile & body mist van Kayori. 

3. Dekbedovertrekken

Help uw moeder haar slaapkamer te transformeren met een nieuw dekbedovertrek van Van Hulst Wonen. Of ze nu houdt van klassiek, eigentijds of iets daartussenin, we hebben een uitgebreide selectie van designs, kleuren en materialen om uit te kiezen. Laat haar genieten van een goede nachtrust in stijl en comfort met een dekbedovertrek dat perfect past bij haar persoonlijke smaak! Neem gerust een kijkje in onze collectie. 

4. Kimono’s: Comfortabele Elegantie Voor Ontspannen Momenten

Als laatste is een mooie kimono ook een goed en origineel moederdag cadeau. Ideaal voor ontspannen momenten thuis, na een lange dag of tijdens een weekendje weg. Kies uit onze collectie van lichte, ademende stoffen en verfijnde ontwerpen om haar loungewear naar een hoger niveau te tillen en haar te laten stralen op Moederdag en elke dag daarna.

Bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de waardering krijgen die ze verdienen, en onze selectie van betoverende moederdag cadeaus is daar een perfect voorbeeld van. Kom langs in onze winkel of bekijk onze webshop om het perfecte cadeau te vinden dat past bij de unieke stijl en persoonlijkheid van uw moeder. 

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel