Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Mexxform traprenovaties bij Van Hulst

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing. We bespreken graag de voordelen van zo’n traprenovatie.

De voordelen van een traprenovatie

Wat maakt deze traprenovaties anders? Allereerst is er de veelzijdigheid. De renovaties van onze leverancier MexForm bieden een breed scala aan opties. De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde traprenovatiecollectie bestaat uit maar liefst 17 verschillende laminaat decoren.  Of je nu kiest voor strakke lijnen, warme houttinten of zelfs ingebouwde verlichting, er is voor elk wat wils. Deze diversiteit stelt klanten in staat om een traprenovatie te kiezen die perfect past bij de stijl van hun huis en hun persoonlijke voorkeuren.

Bovendien zijn de trappen heel erg gebruiksvriendelijk voor alle soorten huishoudens. Alle treden zijn standaard antislip en hypo-allergeen. Daarnaast is het materiaal ook ongevoelig voor vlekken, slag- en stootbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Een ander belangrijk aspect van de traprenovaties van Van Hulst Wonen is het gemak van installatie. In tegenstelling tot traditionele renovatiemethoden waarbij de trap volledig gesloopt moet worden, kunnen deze renovaties eenvoudig over de bestaande trap worden geplaatst. Dit betekent niet alleen minder overlast tijdens de installatie, maar ook een aanzienlijke tijdsbesparing.

12 jaar garantie

Naast dat de trap er na renovatie goed uitziet en fijn is in gebruik, is deze oplossing ook nog eens erg duurzaam. De traprenovaties worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en dagelijks gebruik. We kunnen hierdoor zelfs 12 jaar garantie bieden op alle traprenovaties. Zo kun je erop vertrouwen dat het een goede en veilige investering is. 

Kortom, de traprenovaties van Van Hulst Wonen bieden niet alleen een esthetische upgrade voor jouw huis, maar ook verbeterde functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een drastische transformatie, deze renovaties vormen een goede oplossing. 

Meer weten over de ins en outs van onze traprenovaties? Maak dan een afspraak in de winkel en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel