Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Mexxform traprenovaties bij Van Hulst

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing. We bespreken graag de voordelen van zo’n traprenovatie.

De voordelen van een traprenovatie

Wat maakt deze traprenovaties anders? Allereerst is er de veelzijdigheid. De renovaties van onze leverancier MexForm bieden een breed scala aan opties. De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde traprenovatiecollectie bestaat uit maar liefst 17 verschillende laminaat decoren.  Of je nu kiest voor strakke lijnen, warme houttinten of zelfs ingebouwde verlichting, er is voor elk wat wils. Deze diversiteit stelt klanten in staat om een traprenovatie te kiezen die perfect past bij de stijl van hun huis en hun persoonlijke voorkeuren.

Bovendien zijn de trappen heel erg gebruiksvriendelijk voor alle soorten huishoudens. Alle treden zijn standaard antislip en hypo-allergeen. Daarnaast is het materiaal ook ongevoelig voor vlekken, slag- en stootbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Een ander belangrijk aspect van de traprenovaties van Van Hulst Wonen is het gemak van installatie. In tegenstelling tot traditionele renovatiemethoden waarbij de trap volledig gesloopt moet worden, kunnen deze renovaties eenvoudig over de bestaande trap worden geplaatst. Dit betekent niet alleen minder overlast tijdens de installatie, maar ook een aanzienlijke tijdsbesparing.

12 jaar garantie

Naast dat de trap er na renovatie goed uitziet en fijn is in gebruik, is deze oplossing ook nog eens erg duurzaam. De traprenovaties worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en dagelijks gebruik. We kunnen hierdoor zelfs 12 jaar garantie bieden op alle traprenovaties. Zo kun je erop vertrouwen dat het een goede en veilige investering is. 

Kortom, de traprenovaties van Van Hulst Wonen bieden niet alleen een esthetische upgrade voor jouw huis, maar ook verbeterde functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een drastische transformatie, deze renovaties vormen een goede oplossing. 

Meer weten over de ins en outs van onze traprenovaties? Maak dan een afspraak in de winkel en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Recente blogs

De perfecte verduisterende gordijnen voor elke ruimte

Bij Van Hulst Wonen begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor je welzijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie verduisterende gordijnen aan, perfect om elke kamer in je huis te transformeren. Of je nu op zoek bent naar een serene slaapkameromgeving, een donkere thuisbioscoop, of gewoon wat...

Lees het hele artikel

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel