Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
opruiming showroom modellen

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Hoge kwaliteit showroom modellen

Elk showroommodel is zorgvuldig geselecteerd voor de opstellingen in onze winkel, maar ze kunnen nu worden gebruikt om uw huis te verfraaien of extra comfort te bieden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een eettafel, een stijlvolle kast of een heerlijke fauteuil, onze collectie heeft voor elk wat wils. Onderaan dit blog vindt u een kleine impressie van de beschikbare showroommodellen.

De showroommodellen zijn dus enkel gebruikt voor presentatiedoeleinden in onze showroom, waardoor ze slechts voor een korte periode zijn blootgesteld aan lichte aanrakingen en oriënterende bezoekers. Verwen uzelf in het nieuwe jaar met een prachtig meubelstuk van toonaangevende merken tegen een prijs die u niet snel ergens anders tegenkomt. Dit is hét moment om uw interieur te transformeren en u huis een nieuwe, verfijnde uitstraling te geven.

Wacht niet te lang

Wees er snel bij, want onze eenmalige showroommodellen zijn beperkt beschikbaar. Kom langs bij Van Hulst Wonen en laat u verrassen door onze prachtige showroommodellen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte stuk dat past bij uw stijl en behoeften.

Recente blogs

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel