Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
opruiming showroom modellen

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Hoge kwaliteit showroom modellen

Elk showroommodel is zorgvuldig geselecteerd voor de opstellingen in onze winkel, maar ze kunnen nu worden gebruikt om uw huis te verfraaien of extra comfort te bieden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een eettafel, een stijlvolle kast of een heerlijke fauteuil, onze collectie heeft voor elk wat wils. Onderaan dit blog vindt u een kleine impressie van de beschikbare showroommodellen.

De showroommodellen zijn dus enkel gebruikt voor presentatiedoeleinden in onze showroom, waardoor ze slechts voor een korte periode zijn blootgesteld aan lichte aanrakingen en oriënterende bezoekers. Verwen uzelf in het nieuwe jaar met een prachtig meubelstuk van toonaangevende merken tegen een prijs die u niet snel ergens anders tegenkomt. Dit is hét moment om uw interieur te transformeren en u huis een nieuwe, verfijnde uitstraling te geven.

Wacht niet te lang

Wees er snel bij, want onze eenmalige showroommodellen zijn beperkt beschikbaar. Kom langs bij Van Hulst Wonen en laat u verrassen door onze prachtige showroommodellen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte stuk dat past bij uw stijl en behoeften.

Recente blogs

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel