Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Woontrends 2022

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn is wat we bij Van Hulst wonen als doel zien. Daarom brengen we u graag alvast op de hoogte van de woontrends in 2022, om alvast wat inspiratie krijgen voor een update of transformatie van uw fijne thuis.

Rust creëren met neutrale kleuren

Kleuren gebruiken mag zeker en met name kleuren in aardetinten zijn erg populair. Het combineren van verschillende tinten rood en bruin zien we veel terug. Deze kleuren staan symbool voor evenwicht, veiligheid en geborgenheid. Perfecte kleuren voor in huis dus.

Bron: Pinterest

Niet bang zijn voor donker kleurgebruik

Donkere kleuren zien we steeds meer terug in het interieur en zorgen voor een stoere en unieke uitstraling. Muren, keukens, bankstellen, wat u maar wilt. De combinatie van deze donkere kleuren met gouden en lichte accenten, natuurlijke materialen en planten werkt erg goed.

Bron: Pinterest

Multifunctioneel en gepersonaliseerd

Waar uw huis voorheen een plek was om u terug te trekken, hebben onze woningen tegenwoordig veel verschillende functies. Misschien dient uw thuis nu ook deels als kantoor, bijvoorbeeld. We zoeken met zijn allen naar creatieve oplossingen voor een praktische inrichting die toch sfeer kan brengen. Dit is voor ieder huis en ieder huishouden heel anders, daarom adviseren we daar graag in. Met onze maatwerk oplossingen is er voor ieder wat wils.

Bron: Pinterest

Is uw huis toe aan een update? We helpen u graag met gepersonaliseerd en onze kennis van de woontrends in 2022. Zo blijft uw huis een prettige plek en groeit de ruimte mee in uw wensen en met uw situatie!

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel