Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Woontrends 2022

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn is wat we bij Van Hulst wonen als doel zien. Daarom brengen we u graag alvast op de hoogte van de woontrends in 2022, om alvast wat inspiratie krijgen voor een update of transformatie van uw fijne thuis.

Rust creëren met neutrale kleuren

Kleuren gebruiken mag zeker en met name kleuren in aardetinten zijn erg populair. Het combineren van verschillende tinten rood en bruin zien we veel terug. Deze kleuren staan symbool voor evenwicht, veiligheid en geborgenheid. Perfecte kleuren voor in huis dus.

Bron: Pinterest

Niet bang zijn voor donker kleurgebruik

Donkere kleuren zien we steeds meer terug in het interieur en zorgen voor een stoere en unieke uitstraling. Muren, keukens, bankstellen, wat u maar wilt. De combinatie van deze donkere kleuren met gouden en lichte accenten, natuurlijke materialen en planten werkt erg goed.

Bron: Pinterest

Multifunctioneel en gepersonaliseerd

Waar uw huis voorheen een plek was om u terug te trekken, hebben onze woningen tegenwoordig veel verschillende functies. Misschien dient uw thuis nu ook deels als kantoor, bijvoorbeeld. We zoeken met zijn allen naar creatieve oplossingen voor een praktische inrichting die toch sfeer kan brengen. Dit is voor ieder huis en ieder huishouden heel anders, daarom adviseren we daar graag in. Met onze maatwerk oplossingen is er voor ieder wat wils.

Bron: Pinterest

Is uw huis toe aan een update? We helpen u graag met gepersonaliseerd en onze kennis van de woontrends in 2022. Zo blijft uw huis een prettige plek en groeit de ruimte mee in uw wensen en met uw situatie!

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Met deze onderhoudstips gaan uw meubels nog langer mee

Het goed onderhouden van uw meubels is erg belangrijk om ze mooi te houden en u er extra lang van kunt genieten. Helaas bestaat er niet één gouden regel, maar verschilt het beste onderhoud per meubel, de afwerking en het materiaal ervan. Daarom bieden wij een groot assortiment aan...

Lees het hele artikel