Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
horren op maat

Frisse lucht zonder insecten? Horren op maat zijn de oplossing

Zelden komt het voor dat standaard horren precies passen bij uw raam of deur. Gelukkig is onze gehele collectie horren op maat te maken! Eerder schreven we al over de verschillende soorten horren die bestaan en wat hiervan de belangrijkste kenmerken zijn. Bent u er al uit welk type hor u wilt, maar wilt u deze op maat laten maken?

Horren op maat voor uw woning

Waar u ook op zoek naar bent, onze collectie biedt talloze oplossingen voor verschillende soorten horren. Liever een rolhor, een inzethor, een vaste hor of een combinatie? Alles is mogelijk. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat de hor precies is afgesteld op uw raam. Liever een een andere kleur? Dat is ook mogelijk. Standaard zitten er een aantal kleuren in de collectie, maar optioneel zijn de verschillende horren ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Welke horren passen bij u?

Heeft u behoefte aan raamhorren of liever deurhorren? Welk materiaal is het meest geschikt en welke kleur past bij uw interieur? Kunnen ze beter buiten of binnen geplaatst worden? We adviseren u graag welke horren op maat het beste passen, zodat u optimaal kunt genieten en achteraf geen spijt krijgt.

Het materiaal van horren op maat

De keuze is reuze wanneer het gaat om horren. Er zijn verschillende opties in materiaal, gaas, structuur, kleur, formaat en type hor. Voor iedere hor op maat geldt dat we gebruik maken van de beste materiaal, van hoge kwaliteit en duurzame waarde. Zo zijn er voor hordeuren bijvoorbeeld meerdere mogelijkheden in een enkelen of dubbele hordeur. Afhankelijk van de deur en het formaat kunnen we kijken naar welke het beste past in uw woning.

Heeft u veel last van hooikoorts? Dan is speciaal pollengaas wellicht een goede oplossing. Dit type gaas filtert pollen uit de lucht en verkleint de kans op hevige hooikoortsklachten. Wanneer u huisdieren heeft die weleens door uw hordeur kunnen stormen, dan hebben we ook speciaal gaas dat extra sterk is. Dit wordt een petscreen genoemd en raden we zeker aan om eens naar te kijken! Het is natuurlijk zonde als uw hond of kat door uw net nieuwe hordeur heen komt. Voor al dit soort keuzes bieden we u graag een gepast advies!

Heeft u interesse in nieuwe horren op maat? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning, afgestemd op uw wensen? Laat het ons weten of kom een keertje langs in de winkel.

Recente blogs

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel