Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
horren op maat

Frisse lucht zonder insecten? Horren op maat zijn de oplossing

Zelden komt het voor dat standaard horren precies passen bij uw raam of deur. Gelukkig is onze gehele collectie horren op maat te maken! Eerder schreven we al over de verschillende soorten horren die bestaan en wat hiervan de belangrijkste kenmerken zijn. Bent u er al uit welk type hor u wilt, maar wilt u deze op maat laten maken?

Horren op maat voor uw woning

Waar u ook op zoek naar bent, onze collectie biedt talloze oplossingen voor verschillende soorten horren. Liever een rolhor, een inzethor, een vaste hor of een combinatie? Alles is mogelijk. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat de hor precies is afgesteld op uw raam. Liever een een andere kleur? Dat is ook mogelijk. Standaard zitten er een aantal kleuren in de collectie, maar optioneel zijn de verschillende horren ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Welke horren passen bij u?

Heeft u behoefte aan raamhorren of liever deurhorren? Welk materiaal is het meest geschikt en welke kleur past bij uw interieur? Kunnen ze beter buiten of binnen geplaatst worden? We adviseren u graag welke horren op maat het beste passen, zodat u optimaal kunt genieten en achteraf geen spijt krijgt.

Het materiaal van horren op maat

De keuze is reuze wanneer het gaat om horren. Er zijn verschillende opties in materiaal, gaas, structuur, kleur, formaat en type hor. Voor iedere hor op maat geldt dat we gebruik maken van de beste materiaal, van hoge kwaliteit en duurzame waarde. Zo zijn er voor hordeuren bijvoorbeeld meerdere mogelijkheden in een enkelen of dubbele hordeur. Afhankelijk van de deur en het formaat kunnen we kijken naar welke het beste past in uw woning.

Heeft u veel last van hooikoorts? Dan is speciaal pollengaas wellicht een goede oplossing. Dit type gaas filtert pollen uit de lucht en verkleint de kans op hevige hooikoortsklachten. Wanneer u huisdieren heeft die weleens door uw hordeur kunnen stormen, dan hebben we ook speciaal gaas dat extra sterk is. Dit wordt een petscreen genoemd en raden we zeker aan om eens naar te kijken! Het is natuurlijk zonde als uw hond of kat door uw net nieuwe hordeur heen komt. Voor al dit soort keuzes bieden we u graag een gepast advies!

Heeft u interesse in nieuwe horren op maat? Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning, afgestemd op uw wensen? Laat het ons weten of kom een keertje langs in de winkel.

Recente blogs

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Lees het hele artikel