Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
houten jaloezieen

De voordelen van Houten jaloezieën

De afgelopen jaren konden we er niet meer omheen: houten jaloezieën werden steeds populairder. Met het trendy, luxe en stoere uiterlijk zijn ze een hele goede optie voor uw raamdecoratie. Houten jaloezieën geven de gehele ruimte een update, maar dat is niet het enige voordeel. Is uw raamdecoratie aan vervanging toe en zijn houten jaloezieën voor u een optie? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Alle voordelen van houten jaloezieën op een rijtje

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie en zijn houten jaloezieën hiervoor een goede optie? Benieuwd naar welke voordelen houten jaloezieën kunnen bieden?

  • Houten jaloezieën zijn beschikbaar in standaard maten, maar u kunt ze ook op maat laten maken. Erg flexibel dus.
  • Er zijn verschillende soorten houten jaloezieën op de markt, de keuze is reuze. Denk bijvoorbeeld aan Lindehout, Abachi hout, Bamboe of zelfs PVC (houtimitatie). Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Vraag ons gerust advies over welk type hout het beste bij uw wensen past.
  • De kleurmogelijkheden van houten jaloezieën zijn vaak eindeloos. Kiest u voor een stoere zwarte look, fris wit of liever een natuurlijk bruine kleur?
  • Een groot voordeel van houten jaloezieën is de isolerende functie. Gewoonlijk verdwijnt er zo’n 20 tot 30% van de warmte via de ramen, maar niet met houten jaloezieën!

Houten jaloezieën bij Van Hulst Wonen

In onze winkel hebben wij houten jaloezieën van Luxaflex en Dib, beide erg goede merken. Dib heeft onlangs ook een nieuwe maat ladderband gelanceerd, van 1 cm in plaats van de gebruikelijke 2,5 cm. Ook de bamboe jaloezieën zijn erg populair door de matte look en natuurlijke uitstraling. Bovendien is bamboe een erg duurzaam product. Voor beide merken geldt dat de houten jaloezieën beschikbaar zijn in vele kleuren en maten.

Houten jaloezieën zien er dus niet alleen erg fraai uit, dit product kent ook vele voordelen. Komt u gerust eens kijken in onze winkel voor het aanbod en de verschillende opties! Wij geven u graag advies.

Recente blogs

horren op maat

Frisse lucht zonder insecten? Horren op maat zijn de oplossing

Zelden komt het voor dat standaard horren precies passen bij uw raam of deur. Gelukkig is onze gehele collectie horren op maat te maken! Eerder schreven we al over de verschillende soorten horren die bestaan en wat hiervan de belangrijkste kenmerken zijn. Bent u er al uit welk type...

Lees het hele artikel
Inspiratie slaapkamer

De verschillende soorten boxsprings

Een boxspring is in de basis een gestoffeerde bedbodem met een pocketvering of binnenveringssysteem. Hoewel met een boxspring vaak een geheel bed wordt bedoeld, wijst de term officieel alleen op de bedbodem. Vaak is deze bevestigd in een frame van metaal of hout. Steeds meer mensen kiezen voor een...

Lees het hele artikel