Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
houten jaloezieen

De voordelen van Houten jaloezieën

De afgelopen jaren konden we er niet meer omheen: houten jaloezieën werden steeds populairder. Met het trendy, luxe en stoere uiterlijk zijn ze een hele goede optie voor uw raamdecoratie. Houten jaloezieën geven de gehele ruimte een update, maar dat is niet het enige voordeel. Is uw raamdecoratie aan vervanging toe en zijn houten jaloezieën voor u een optie? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Alle voordelen van houten jaloezieën op een rijtje

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie en zijn houten jaloezieën hiervoor een goede optie? Benieuwd naar welke voordelen houten jaloezieën kunnen bieden?

  • Houten jaloezieën zijn beschikbaar in standaard maten, maar u kunt ze ook op maat laten maken. Erg flexibel dus.
  • Er zijn verschillende soorten houten jaloezieën op de markt, de keuze is reuze. Denk bijvoorbeeld aan Lindehout, Abachi hout, Bamboe of zelfs PVC (houtimitatie). Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Vraag ons gerust advies over welk type hout het beste bij uw wensen past.
  • De kleurmogelijkheden van houten jaloezieën zijn vaak eindeloos. Kiest u voor een stoere zwarte look, fris wit of liever een natuurlijk bruine kleur?
  • Een groot voordeel van houten jaloezieën is de isolerende functie. Gewoonlijk verdwijnt er zo’n 20 tot 30% van de warmte via de ramen, maar niet met houten jaloezieën!

Houten jaloezieën bij Van Hulst Wonen

In onze winkel hebben wij houten jaloezieën van Luxaflex en Dib, beide erg goede merken. Dib heeft onlangs ook een nieuwe maat ladderband gelanceerd, van 1 cm in plaats van de gebruikelijke 2,5 cm. Ook de bamboe jaloezieën zijn erg populair door de matte look en natuurlijke uitstraling. Bovendien is bamboe een erg duurzaam product. Voor beide merken geldt dat de houten jaloezieën beschikbaar zijn in vele kleuren en maten.

Houten jaloezieën zien er dus niet alleen erg fraai uit, dit product kent ook vele voordelen. Komt u gerust eens kijken in onze winkel voor het aanbod en de verschillende opties! Wij geven u graag advies.

Recente blogs

De perfecte verduisterende gordijnen voor elke ruimte

Bij Van Hulst Wonen begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor je welzijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie verduisterende gordijnen aan, perfect om elke kamer in je huis te transformeren. Of je nu op zoek bent naar een serene slaapkameromgeving, een donkere thuisbioscoop, of gewoon wat...

Lees het hele artikel

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel