Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
houten jaloezieen

De voordelen van Houten jaloezieën

De afgelopen jaren konden we er niet meer omheen: houten jaloezieën werden steeds populairder. Met het trendy, luxe en stoere uiterlijk zijn ze een hele goede optie voor uw raamdecoratie. Houten jaloezieën geven de gehele ruimte een update, maar dat is niet het enige voordeel. Is uw raamdecoratie aan vervanging toe en zijn houten jaloezieën voor u een optie? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Alle voordelen van houten jaloezieën op een rijtje

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie en zijn houten jaloezieën hiervoor een goede optie? Benieuwd naar welke voordelen houten jaloezieën kunnen bieden?

  • Houten jaloezieën zijn beschikbaar in standaard maten, maar u kunt ze ook op maat laten maken. Erg flexibel dus.
  • Er zijn verschillende soorten houten jaloezieën op de markt, de keuze is reuze. Denk bijvoorbeeld aan Lindehout, Abachi hout, Bamboe of zelfs PVC (houtimitatie). Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Vraag ons gerust advies over welk type hout het beste bij uw wensen past.
  • De kleurmogelijkheden van houten jaloezieën zijn vaak eindeloos. Kiest u voor een stoere zwarte look, fris wit of liever een natuurlijk bruine kleur?
  • Een groot voordeel van houten jaloezieën is de isolerende functie. Gewoonlijk verdwijnt er zo’n 20 tot 30% van de warmte via de ramen, maar niet met houten jaloezieën!

Houten jaloezieën bij Van Hulst Wonen

In onze winkel hebben wij houten jaloezieën van Luxaflex en Dib, beide erg goede merken. Dib heeft onlangs ook een nieuwe maat ladderband gelanceerd, van 1 cm in plaats van de gebruikelijke 2,5 cm. Ook de bamboe jaloezieën zijn erg populair door de matte look en natuurlijke uitstraling. Bovendien is bamboe een erg duurzaam product. Voor beide merken geldt dat de houten jaloezieën beschikbaar zijn in vele kleuren en maten.

Houten jaloezieën zien er dus niet alleen erg fraai uit, dit product kent ook vele voordelen. Komt u gerust eens kijken in onze winkel voor het aanbod en de verschillende opties! Wij geven u graag advies.

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel