Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Slaapcomfort aan bodemprijzen

Wij maken plaats voor de nieuwe voorjaarscollectie, maar hebben door de sluiting van de winkel nog een groot deel van onze prachtige najaarscollectie over. Deze mag nu weg tegen bodemprijzen. Maak gerust een afspraak om langs te komen in de winkel en profiteer van slaapcomfort voor een scherpe prijs. De slaapkamer is namelijk de plek is huis waar we de meeste tijd doorbrengen. Genoeg reden dan ook om er wat extra aandacht aan te besteden.

Uw slaapcomfort

De basis van de slaapkamer begint bij een goed en lekker bed om te zorgen voor een goede nachtrust. Daar komen verschillende aspecten bij kijken, zoals de keuze van een matras en hoofdkussen, passend bij uw lichaamsbouw en persoonlijke voorkeur. In onze eerder geschreven blogs geven we verschillende tips over het kiezen van een nieuw matras, het belang van een goed hoofdkussen en wat het juiste matras is voor uw lighouding. Daarnaast is natuurlijk een lekker dekbed belangrijk voor een heerlijke nachtrust. Hierbij hebt u de keuze uit verschillende soorten materialen zoals dons, wol, synthetisch, natuurzijde, kasjmier, kameelhaar en katoen. Hierbij heeft elk materiaal weer andere voordelen. Lees daarover hier meer.

Opruimen en plaatsmaken

Onze najaarscollectie bestaat uit producten van het merk Preston. Op basis van de wensen en verhalen van klanten stelen zij hun collectie samen. Dat doen ze samen met gerenommeerde fabrikanten. Slaapspecialisten zijn nauw betrokken bij de selectie van materialen en de ontwikkeling van producten. Zo wordt een hoge kwaliteit slaapcomfort gegarandeerd.

Producten zoals dekbedden en hoofdkussens uit de najaarscollectie van Preston zijn momenteel met maar liefst 50% korting verkrijgbaar in onze winkel. Interesse om langs te komen? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0485-381902. We verwelkomen u graag!

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel