Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat

Slaapcomfort aan bodemprijzen

Wij maken plaats voor de nieuwe voorjaarscollectie, maar hebben door de sluiting van de winkel nog een groot deel van onze prachtige najaarscollectie over. Deze mag nu weg tegen bodemprijzen. Maak gerust een afspraak om langs te komen in de winkel en profiteer van slaapcomfort voor een scherpe prijs. De slaapkamer is namelijk de plek is huis waar we de meeste tijd doorbrengen. Genoeg reden dan ook om er wat extra aandacht aan te besteden.

Uw slaapcomfort

De basis van de slaapkamer begint bij een goed en lekker bed om te zorgen voor een goede nachtrust. Daar komen verschillende aspecten bij kijken, zoals de keuze van een matras en hoofdkussen, passend bij uw lichaamsbouw en persoonlijke voorkeur. In onze eerder geschreven blogs geven we verschillende tips over het kiezen van een nieuw matras, het belang van een goed hoofdkussen en wat het juiste matras is voor uw lighouding. Daarnaast is natuurlijk een lekker dekbed belangrijk voor een heerlijke nachtrust. Hierbij hebt u de keuze uit verschillende soorten materialen zoals dons, wol, synthetisch, natuurzijde, kasjmier, kameelhaar en katoen. Hierbij heeft elk materiaal weer andere voordelen. Lees daarover hier meer.

Opruimen en plaatsmaken

Onze najaarscollectie bestaat uit producten van het merk Preston. Op basis van de wensen en verhalen van klanten stelen zij hun collectie samen. Dat doen ze samen met gerenommeerde fabrikanten. Slaapspecialisten zijn nauw betrokken bij de selectie van materialen en de ontwikkeling van producten. Zo wordt een hoge kwaliteit slaapcomfort gegarandeerd.

Producten zoals dekbedden en hoofdkussens uit de najaarscollectie van Preston zijn momenteel met maar liefst 50% korting verkrijgbaar in onze winkel. Interesse om langs te komen? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0485-381902. We verwelkomen u graag!

Recente blogs

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Lees het hele artikel