Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Lentegevoel in huis

Haal de lente in huis!

Zaterdag is het zover: het begin van de lente. Op die dag is de dag en nacht overal op aarde even lang. Dat gebeurt maar twee keer per jaar. Die andere keer is het begin van de herfst. Maar even terug naar die lente. Degene die er ’s ochtends vroeg bij zij zullen het al wel gemerkt hebben, want de dagen worden weer langer. Een heerlijk gevoel en een mooi moment om dat lentegevoel ook in huis te halen. We helpen graag een handje met onderstaande tips. Laat dat zonnetje maar komen!

Lente in huis met kleur en licht

Een beetje extra kleur in huis doet wonderen voor een lenteachtig gevoel. Zo haal je met lichte kleuren gemakkelijk de lente in huis. Een witte basis in combinatie met pasteltinten doet het altijd goed. Lila, mintgroen en ijsblauw hebben een koele ondertoon en lichtgeel, abrikoos en zachtroze zorgen juist voor wat meer warmte in huis. Niet zo’n fan van pastelkleuren, dan kunt u ook denken aan lichtgrijs of een beige kleurpalet.

Wie wordt er nou niet vrolijk van een verse bos bloemen?! Dat maakt het dé meest ideale en meest makkelijke manier voor wat meer sfeer in huis. Als u ze dan ook nog een prachtige vaas neerzet is het hele plaatje compleet. En als ook de groene vingers binnen te kriebelen zo met de lente in aantocht kunt u ook beginnen met het verpotten van de planten in huis en waar nodig nieuwe soorten planten aanschaffen. Niet alleen geeft het een fris gevoel, het is ook nog eens onwijs goed voor de luchtvochtigheid in huis en zorgt ervoor dat u lekker kan slapen. Overweeg dan ook zeker om ook uw slaapkamer van een mooi exemplaar te voorzien.

Van winter interieur naar lente interieur

Met het switchen van accessoires in huis komt u al een heel eind als het aankomt op het lente-klaar maken van het huis. Berg de plaids op in een leuke mand – waardoor u ze alsnog als style-item gebruikt – en verwissel de kussens op de bank met fleurigere exemplaren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bloemenprint. Ook linnen en katoenen kussens creëren een fris gevoel in huis en zijn mooi te combineren met riet en hout. Zo haal je de lente gemakkelijk in huis.

Zorgt deze blog voor een lenteachtig gevoel en hebt u zin om aan de slag te gaan met uw interieur? In onze webshop vindt u meer dan genoeg mooie, lenteachtige accessoires die de lente in huis halen. Laat u inspireren en neem gerust contact met ons op als u eens wil rondsnuffelen in onze winkel. Een afspraak maken kan telefonisch of via deze link. We verwelkomen u graag in onze winkel.

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel