Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Hamamdoeken

De leukste kerstcadeaus: online te bestellen

Ook wij van Van Hulst Wonen zijn genoodzaakt om onze deuren tijdelijk te sluiten. Maar dat betekent niet dat we er niet voor u zijn. Online staan we namelijk paraat. Zo vindt u in onze webshop allerlei leuke, maar ook duurzame, kerstcadeaus die wij graag komen bezorgen bij u thuis. Daarbij hebt u de mogelijkheid ervoor te kiezen uw bestelling in te laten pakken, zodat u zorgenvrij de kerstperiode in kunt gaan.

De Kayori collectie

We lichten hieronder graag een aantal van onze duurzam kersttoppers uit. Onze kersttoppers komen grotendeels uit de Kayori collectie. Het merk Kayori is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse wijsheid die men leert het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen. Zij werden hierdoor geïnspireerd om duurzame, verantwoorde producten te maken waarvan u elke dag zorgeloos kunt genieten. Alle producten uit onze webshop met het Kayori-label worden geproduceerd aan de hand van strenge milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden en dragen verschillende kwaliteitslabels. Daarmee brengen wij in samenwerking met Kayori de schoonheid van natuurlijke materialen graag bij u thuis.

Badjas met wafelpatroon – Kayori Geisha

De 100% katoenen Kayori Geisha badjas heeft een kimono-model en is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren zoals antraciet, mintgroen, zand en roze. De badjas wordt geleverd in een prachtige zak van dezelfde zachte wafelstof als de badjas zelf en is daardoor ideaal om cadeau te doen.

Plaid met wafelpatroon – Kayori Nagi

Deze plaid met wafelpatroon is op diverse manieren in uw interieur te gebruiken. Als decoratief element in de woonkamer en als deken tegen de kou voor zowel op de bank als op het bed. De Kayori plaid is gemaakt van biologisch katoen en voelt daardoor heerlijk zacht en soepel.

Badgoed – Kayori Yu

Op onze webshop vindt u de Kayori Yu badgoedlijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De badgoedlijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende formaten. Alle producten zijn op de speciale zero-twist manier geproduceerd, waardoor het extreem zacht is, maar niet zwaar aanvoelt. Hierdoor is het ideaal badgoed voor de gevoelige huid.

Daarnaast zetten we graag de Taki hamamdoeken en Nobi hamamdoeken in de schijnwerper. Beide gemaakt van 90% bamboe en 10% katoen en daardoor onwijs licht van gewicht en lekker zacht en soepel. Ideaal om mee te nemen op reis, want ondanks de grootte kunt u ze gemakkelijk kwijt in uw reiskoffer en drogen ze daarnaast snel op. Ook voor geurkaarsen en geurstokjes kunt u terecht, evenals voor prachtig beddengoed.

Geïnteresseerd in een van de bovenstaande producten? Neem dan zeker een kijkje op onze website en in de webshop. Met vragen over producten zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Gesloten zijn we op de eerste en tweede kerstdag en op nieuwjaarsdag. Wij helpen u daarbuiten graag bij het vinden van het perfecte kerstgeschenk. Uiteraard wensen wij u ook alvast een heerlijke kerst toe!

Recente blogs

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel