Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
relaxfauteuils

De juiste relaxfauteuil voor u

Een relaxfauteuil kan een erg welkome toevoeging zijn aan uw interieur. Niet voor niets vindt u bij ons dan ook een zeer diverse en brede collectie relaxfauteuil merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Gealux, Fitform of Hukla? Dankzij deze stoel kunt u heerlijk bijkomen en ontspannen in uw eigen relaxstoel. De keuze voor een juiste relaxfauteuil kan erg lastig zijn en daarom helpen wij u graag met het samenstellen van de ideale stoel.

Model en zithouding

Een relaxfauteuil geeft u comfort in iedere gewenste positie. Het is daarom belangrijk dat uw zithouding goed is, zowel voor uw nek, schouders als rug. Dankzij de “luie” houding van deze stoel worden de natuurlijke vormen van het lichaam optimaal ondersteund. Dankzij onze collectie vind u bovendien een stoel die past bij uw comfort en maat.

Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een gasveerverstelling, dan hebben wij de modellen beschikbaar, maar ook elektrisch verstelbare stoelen behoren tot de opties. Vergeet ook niet een sta-op functie te overwegen, zo zit u niet alleen comfortabel, maar staat u ook nog eens eenvoudig op uit uw stoel.

De juiste relaxfauteuil samenstellen

Uw ideale relaxfauteuil is geheel naar wens samen te stellen. Naast de zithouding kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een materiaal dat bij u past. Kiest u bijvoorbeeld voor een leren of stoffen uitvoering? En in welke stijl? Belangrijk is dat de stoel past bij de stijl van uw interieur, dus is uw samenstelling modern, of juist klassiek?

Als u de juiste relaxfauteuil heeft gevonden, dan voelt u zich hopelijk als een koning op zijn troon. De stoel voelt dan zacht maar toch stevig aan. Daarnaast zijn de meeste van onze fauteuils leverbaar met een verstelbaar hoofd- en voeteneind, waardoor u bijna gestrekt kunt liggen in uw luie stoel.

Vergeet ook geen aandacht te geven aan het onderstel van uw stoel. Gaat u voor een onderstel van chroom, RVS of toch liever zwart? Ook aan de draaifauteuils hebben we gedacht. 

Stoel op maat

De meeste fauteuils kunnen geheel op maat voor u worden gemaakt. Denk daarbij aan de juiste zithoogte, de juiste armleggerhoogte maar ook een goede zitdiepte. Andere modellen hebben een aantal formaten beschikbaar. In een kleine, medium of juist een grote uitvoering, aangepast op uw rug- en zitlengte en aangepast op uw gewicht. Ook zijn er modellen verkrijgbaar die zelfs een extra kleine of extra grote maat in de collectie hebben.  Zo is er voor ieder een stoel beschikbaar die geheel op de persoonlijke wensen af te stemmen is.

We helpen u graag met het vinden van de juiste stoel om zo het ideale zitcomfort te behalen. Ervaar zelf het comfort en kom proefzitten in onze winkel.

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel