Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Kastje op maat

Meubels op maat? Dat kan bij Van Hulst Wonen

Elke woning is net weer een beetje anders. De een heeft een schuin dak, de ander heeft een vreemde hoek in de woonkamer. Tevens is elke klant anders, de een is dol op brede armleuningen, waar de ander liever smalle ziet. Daarom bieden wij, bij Van Hulst Wonen, speciale meubels op maat aan. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag mee aan oplossingen voor al uw woonproblemen.

Gepersonaliseerde meubels op maat

In de meeste interieurwinkels is er een vaste collectie te vinden, maar zit u nou net met een ingewikkelde ruimte, dan werkt een standaardoplossing vaak niet. Dat snappen wij als geen ander. Soms wijkt een ruimte nou eenmaal te ver af van de standaardmaten om daar een doornsee product te plaatsen. Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen op maat. Zo werken we onder andere samen met fabrikanten die 10 cm in hun ontwerp kunnen afwijken. Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een extra smalle bank, een extra brede fauteuil of een ander soort meubel op maat, kunt u bij ons terecht.

Op maat ontworpen houten meubels

Op het gebied van houten meubels op maat zijn we helemaal vrij. Die kunnen we namelijk zelf ontwerpen aan de hand van uw wensen. Zo kregen we onlangs de vraag van een klant om een op maat gemaakt houten kastje te ontwerpen, die precies in de hoek van een kamer moest passen. Hier zijn wij natuurlijk enthousiast mee aan de slag gegaan. Het resulteerde in een prachtig tv-meubel die perfect in de woonkamer van de desbetreffende klant paste. Meubels op maat bieden vaak een verassende oplossing!

Ook voor in de slaapkamer gepersonaliseerde meubels op maat

Een ander goed voorbeeld van een vaak voorkomend woonprobleem is dat er sprake is van een schuin dak in de slaapkamer. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte boxsprings aan. We kunnen de hoofd- en eventuele voetstukken zo aanpassen dat er toch een mogelijkheid van een luxe boxspring is bij kamers met lage of schuine plafonds. Dit geldt ook voor situaties met uitstekende vensterbanken waar de boxspring bijvoorbeeld onder moet passen.

Over smaak valt niet te twisten

Wij bieden niet alleen meubels op maat aan voor ingewikkelde woonsituaties, maar zeker ook voor uiteenlopende smaken. Wij vinden het belangrijk dat een meubel volledig voldoet aan al uw wensen. Heeft u een fauteuil in ons assortiment gezien dat u aanspreekt, maar waar u liever een andere stoffering op zou toepassen? Ook dat is mogelijk! Een andere optie is dat uw oog op een tafel in onze vaste collectie is gevallen, maar dat u daar liever andere poten onder ziet. Ook daarvoor staan wij, Van Hulst wonen, met op maat gemaakte meubels voor u klaar!

Heeft u een specifieke uitdaging voor ons, of kunt u maar geen geschikt meubel vinden voor een bepaalde plek in uw huis? Kom dan gerust eens langs in de winkel.

Recente blogs

De perfecte verduisterende gordijnen voor elke ruimte

Bij Van Hulst Wonen begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor je welzijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie verduisterende gordijnen aan, perfect om elke kamer in je huis te transformeren. Of je nu op zoek bent naar een serene slaapkameromgeving, een donkere thuisbioscoop, of gewoon wat...

Lees het hele artikel

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel