Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Kastje op maat

Meubels op maat? Dat kan bij Van Hulst Wonen

Elke woning is net weer een beetje anders. De een heeft een schuin dak, de ander heeft een vreemde hoek in de woonkamer. Tevens is elke klant anders, de een is dol op brede armleuningen, waar de ander liever smalle ziet. Daarom bieden wij, bij Van Hulst Wonen, speciale meubels op maat aan. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag mee aan oplossingen voor al uw woonproblemen.

Gepersonaliseerde meubels op maat

In de meeste interieurwinkels is er een vaste collectie te vinden, maar zit u nou net met een ingewikkelde ruimte, dan werkt een standaardoplossing vaak niet. Dat snappen wij als geen ander. Soms wijkt een ruimte nou eenmaal te ver af van de standaardmaten om daar een doornsee product te plaatsen. Hiervoor bieden wij verschillende oplossingen op maat. Zo werken we onder andere samen met fabrikanten die 10 cm in hun ontwerp kunnen afwijken. Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een extra smalle bank, een extra brede fauteuil of een ander soort meubel op maat, kunt u bij ons terecht.

Op maat ontworpen houten meubels

Op het gebied van houten meubels op maat zijn we helemaal vrij. Die kunnen we namelijk zelf ontwerpen aan de hand van uw wensen. Zo kregen we onlangs de vraag van een klant om een op maat gemaakt houten kastje te ontwerpen, die precies in de hoek van een kamer moest passen. Hier zijn wij natuurlijk enthousiast mee aan de slag gegaan. Het resulteerde in een prachtig tv-meubel die perfect in de woonkamer van de desbetreffende klant paste. Meubels op maat bieden vaak een verassende oplossing!

Ook voor in de slaapkamer gepersonaliseerde meubels op maat

Een ander goed voorbeeld van een vaak voorkomend woonprobleem is dat er sprake is van een schuin dak in de slaapkamer. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte boxsprings aan. We kunnen de hoofd- en eventuele voetstukken zo aanpassen dat er toch een mogelijkheid van een luxe boxspring is bij kamers met lage of schuine plafonds. Dit geldt ook voor situaties met uitstekende vensterbanken waar de boxspring bijvoorbeeld onder moet passen.

Over smaak valt niet te twisten

Wij bieden niet alleen meubels op maat aan voor ingewikkelde woonsituaties, maar zeker ook voor uiteenlopende smaken. Wij vinden het belangrijk dat een meubel volledig voldoet aan al uw wensen. Heeft u een fauteuil in ons assortiment gezien dat u aanspreekt, maar waar u liever een andere stoffering op zou toepassen? Ook dat is mogelijk! Een andere optie is dat uw oog op een tafel in onze vaste collectie is gevallen, maar dat u daar liever andere poten onder ziet. Ook daarvoor staan wij, Van Hulst wonen, met op maat gemaakte meubels voor u klaar!

Heeft u een specifieke uitdaging voor ons, of kunt u maar geen geschikt meubel vinden voor een bepaalde plek in uw huis? Kom dan gerust eens langs in de winkel.

Recente blogs

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Lees het hele artikel