Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
verkoeling

Zoek de verkoeling op met deze items uit onze webshop!

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen: de zomer is in het land. Eerder schreven we al over hoe u kunt zorgen voor een zo koel mogelijk huis en hoe u de warmte buiten de slaapkamer houdt. In onze webshop vindt u verschillende producten die een handje helpen, zodat u voorbereid de hittegolf tegemoet gaat!

Producten voor een goede nachtrust tijdens de zomer

Heeft u moeite met slapen tijdens warme nachten? Dan zijn er een aantal producten die speciaal zijn ontworpen om daarbij te helpen. Denk aan extra verkoelende hoeslakens en kussenslopen, maar ook hoogzomer dekbedden. Hieronder een lijstje van onze aanraders.

  1. De Velton Thermo Regulator kussenbeschermer
  2. Mahoton Climate Control
  3. Katoenen dekbedden
  4. Dekbedden van tencel

Raamdecoratie voor een koel huis

Zonwerende raamdecoratie en/of gordijnen zijn uw beste vriend als het gaat om een koel huis. Investeer in goede (verduisterende) raamdecoratie, die in staat is om de zon en warmte buiten te houden en zo helpt bij het koel houden van uw huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie raamdecoratie.

De zomer in huis met een hamamdoek

Heel handig om mee te nemen naar het strand of naar het zwembad, maar ook erg leuk als decoratie in huis: de hamamdoek. Bekijk hier al onze hamamdoeken. Welke is uw favoriet?

Wilt u liever even langskomen in de winkel voor advies over hoe u goed voorbereid de zomer doorkomt? We zien u graag, tot snel!

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel