Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
verkoeling

Zoek de verkoeling op met deze items uit onze webshop!

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen: de zomer is in het land. Eerder schreven we al over hoe u kunt zorgen voor een zo koel mogelijk huis en hoe u de warmte buiten de slaapkamer houdt. In onze webshop vindt u verschillende producten die een handje helpen, zodat u voorbereid de hittegolf tegemoet gaat!

Producten voor een goede nachtrust tijdens de zomer

Heeft u moeite met slapen tijdens warme nachten? Dan zijn er een aantal producten die speciaal zijn ontworpen om daarbij te helpen. Denk aan extra verkoelende hoeslakens en kussenslopen, maar ook hoogzomer dekbedden. Hieronder een lijstje van onze aanraders.

  1. De Velton Thermo Regulator kussenbeschermer
  2. Mahoton Climate Control
  3. Katoenen dekbedden
  4. Dekbedden van tencel

Raamdecoratie voor een koel huis

Zonwerende raamdecoratie en/of gordijnen zijn uw beste vriend als het gaat om een koel huis. Investeer in goede (verduisterende) raamdecoratie, die in staat is om de zon en warmte buiten te houden en zo helpt bij het koel houden van uw huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie raamdecoratie.

De zomer in huis met een hamamdoek

Heel handig om mee te nemen naar het strand of naar het zwembad, maar ook erg leuk als decoratie in huis: de hamamdoek. Bekijk hier al onze hamamdoeken. Welke is uw favoriet?

Wilt u liever even langskomen in de winkel voor advies over hoe u goed voorbereid de zomer doorkomt? We zien u graag, tot snel!

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel