Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
verkoeling

Zoek de verkoeling op met deze items uit onze webshop!

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen: de zomer is in het land. Eerder schreven we al over hoe u kunt zorgen voor een zo koel mogelijk huis en hoe u de warmte buiten de slaapkamer houdt. In onze webshop vindt u verschillende producten die een handje helpen, zodat u voorbereid de hittegolf tegemoet gaat!

Producten voor een goede nachtrust tijdens de zomer

Heeft u moeite met slapen tijdens warme nachten? Dan zijn er een aantal producten die speciaal zijn ontworpen om daarbij te helpen. Denk aan extra verkoelende hoeslakens en kussenslopen, maar ook hoogzomer dekbedden. Hieronder een lijstje van onze aanraders.

  1. De Velton Thermo Regulator kussenbeschermer
  2. Mahoton Climate Control
  3. Katoenen dekbedden
  4. Dekbedden van tencel

Raamdecoratie voor een koel huis

Zonwerende raamdecoratie en/of gordijnen zijn uw beste vriend als het gaat om een koel huis. Investeer in goede (verduisterende) raamdecoratie, die in staat is om de zon en warmte buiten te houden en zo helpt bij het koel houden van uw huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie raamdecoratie.

De zomer in huis met een hamamdoek

Heel handig om mee te nemen naar het strand of naar het zwembad, maar ook erg leuk als decoratie in huis: de hamamdoek. Bekijk hier al onze hamamdoeken. Welke is uw favoriet?

Wilt u liever even langskomen in de winkel voor advies over hoe u goed voorbereid de zomer doorkomt? We zien u graag, tot snel!

Recente blogs

De perfecte verduisterende gordijnen voor elke ruimte

Bij Van Hulst Wonen begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor je welzijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie verduisterende gordijnen aan, perfect om elke kamer in je huis te transformeren. Of je nu op zoek bent naar een serene slaapkameromgeving, een donkere thuisbioscoop, of gewoon wat...

Lees het hele artikel

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel