Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
showroom model

Van Hulst Wonen start met een showroom opruiming

Omdat we verder willen inzetten op maatwerk meubels en er een nieuwe collectie aan zit te komen, starten we deze week met een showroom opruiming. Komt u een kijkje nemen?

Hoge kortingen en direct leverbaar

De komende weken kunt u bij Van Hulst Wonen dus komen kijken of er showroommodellen zijn waar u interesse in heeft. Deze verkopen we met hoge kortingen en zijn meteen leverbaar, maar het betreft wel eenmalige modellen. Deze showroom opruiming is van toepassing op verschillende productcategorieën, van banken, tot eetkamersets en boxsprings. U kunt het beste een keertje langskomen om te beoordelen of er een showroom model tussen zit dat voor u een perfecte match is, maar hieronder alvast wat foto’s van enkele modellen.

Meer focus op maatwerk meubels

In onze nieuwe collectie zetten we verder in op meubels op maat. Wij geloven erin dat meubels erg persoonlijk zijn en zorgen ervoor dat zo veel mogelijk elementen aan te passen zijn naar uw persoonlijke voorkeur en wensen. In de nieuwe collectie kunt u de nieuwste eetkamerstoelen en bankstellen verwachten, maar ook zullen er nieuwe boxsprings, schuifdeurkasten en ledikanten binnenkomen. We zorgen daarnaast voor een nieuwe indeling van de winkel, met nieuwe kleuren, modellen en opstellingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het aanschaffen van een showroom model of naar de nieuwe collectie? Kom gerust een keertje langs!

Recente blogs

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel