Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
showroom model

Van Hulst Wonen start met een showroom opruiming

Omdat we verder willen inzetten op maatwerk meubels en er een nieuwe collectie aan zit te komen, starten we deze week met een showroom opruiming. Komt u een kijkje nemen?

Hoge kortingen en direct leverbaar

De komende weken kunt u bij Van Hulst Wonen dus komen kijken of er showroommodellen zijn waar u interesse in heeft. Deze verkopen we met hoge kortingen en zijn meteen leverbaar, maar het betreft wel eenmalige modellen. Deze showroom opruiming is van toepassing op verschillende productcategorieën, van banken, tot eetkamersets en boxsprings. U kunt het beste een keertje langskomen om te beoordelen of er een showroom model tussen zit dat voor u een perfecte match is, maar hieronder alvast wat foto’s van enkele modellen.

Meer focus op maatwerk meubels

In onze nieuwe collectie zetten we verder in op meubels op maat. Wij geloven erin dat meubels erg persoonlijk zijn en zorgen ervoor dat zo veel mogelijk elementen aan te passen zijn naar uw persoonlijke voorkeur en wensen. In de nieuwe collectie kunt u de nieuwste eetkamerstoelen en bankstellen verwachten, maar ook zullen er nieuwe boxsprings, schuifdeurkasten en ledikanten binnenkomen. We zorgen daarnaast voor een nieuwe indeling van de winkel, met nieuwe kleuren, modellen en opstellingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het aanschaffen van een showroom model of naar de nieuwe collectie? Kom gerust een keertje langs!

Recente blogs

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel