Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
showroom model

Van Hulst Wonen start met een showroom opruiming

Omdat we verder willen inzetten op maatwerk meubels en er een nieuwe collectie aan zit te komen, starten we deze week met een showroom opruiming. Komt u een kijkje nemen?

Hoge kortingen en direct leverbaar

De komende weken kunt u bij Van Hulst Wonen dus komen kijken of er showroommodellen zijn waar u interesse in heeft. Deze verkopen we met hoge kortingen en zijn meteen leverbaar, maar het betreft wel eenmalige modellen. Deze showroom opruiming is van toepassing op verschillende productcategorieën, van banken, tot eetkamersets en boxsprings. U kunt het beste een keertje langskomen om te beoordelen of er een showroom model tussen zit dat voor u een perfecte match is, maar hieronder alvast wat foto’s van enkele modellen.

Meer focus op maatwerk meubels

In onze nieuwe collectie zetten we verder in op meubels op maat. Wij geloven erin dat meubels erg persoonlijk zijn en zorgen ervoor dat zo veel mogelijk elementen aan te passen zijn naar uw persoonlijke voorkeur en wensen. In de nieuwe collectie kunt u de nieuwste eetkamerstoelen en bankstellen verwachten, maar ook zullen er nieuwe boxsprings, schuifdeurkasten en ledikanten binnenkomen. We zorgen daarnaast voor een nieuwe indeling van de winkel, met nieuwe kleuren, modellen en opstellingen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het aanschaffen van een showroom model of naar de nieuwe collectie? Kom gerust een keertje langs!

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel