Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
Inspiratie slaapkamer

Slaapkamer inspiratie 2020: slapen in stijl

Inspiratie opdoen voor de (her)inrichting van uw slaapkamer? Wij hebben wat tips! Eerder schreven we in ons blog al over het belang van een goede nachtrust, maar een prachtig ingerichte slaapkamer helpt zeker ook om prettig wakker te worden. In 2020 zien we bij onze leverancier hml bedding weer een aantal verschillende stijlrichtingen die we graag voor u op een rijtje zetten. Komt u vooral ook eens langs in onze showroom om te kijken wat bij uw wensen past.

Inspiratie van tropisch groen & exotisch goud

Voor slaapkamer inspiratie moet u de botanische trend zeker niet zomaar overslaan. Want behalve in de woonkamer, worden we ook erg blij van groen om ons heen in de slaapkamer. Deze stijl in de slaapkamer kunt u zowel creëren door het plaatsen van (echte) planten, of door het toevoegen van botanische prints. U kunt daarnaast wat gouden details toevoegen voor een exotisch gevoel.

Inspiratie voor een slaapkamer met werelds minimalisme

Een andere populaire lijn in de slaapkamer inspiratie van 2020 is werelds minimalisme. De boodschap van deze trends is: houd het simpel en gebruik natuurlijke materialen, zoals rotan, linnen, suède, hout en bamboe. Door natuurtinten te mixen met een beetje zwart en veel wit, wordt een moderne look & feel gecreëerd. Deze trend gaat uit van rust door het gebruik van natuurlijke materialen.

Scandinavisch fris in de slaapkamer

Bent u voor uw slaapkamer inspiratie meer op zoek naar eenvoud in materiaal en kleuren? Kies dan voor een Scandinavische stijl. Deze slaapkamer stijl maakt gebruik van veel witte en lichtgrijze tinten, blond hout en heeft veelal eenvoudige en organische vormen. De inspiratie voor deze slaapkamerstijl vindt zich in natuurlijke items van glas, mat hout of keramiek en heeft een uitgebalanceerd en ingetogen kleurenpalet.

Boxsprings met maatwerk

Inspiratie voor de slaapkamer opdoen is een goed begin, maar voor ons begint het pas echt bij maatwerk. Onze boxsprings van onder andere hml bedding zijn allemaal voorzien van maatwerk. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het precies wordt afgemeten op uw slaapkamer en uw slaapwensen.

Benieuwd naar meer inspiratie voor uw slaapkamer? Bekijk alle stijlen uitgebreid op de website van hml bedding, of kom eens langs in onze showroom. Dan helpen we u graag verder.

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel