Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
typen bankstellen

De verschillende typen bankstellen

Een bankstel is doorgaans het pronkstuk van uw woonkamer. Bovendien spenderen we met zijn allen een groot aantal uren per jaar op onze bank. Een investering om goed over na te denken dus. Welke opties zijn er allemaal? Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende typen bankstellen? Bij Van Hulst Wonen geloven we in de kracht van maatwerk, waardoor we kunnen voldoen aan al uw persoonlijke wensen.

Bij van Hulst wonen bieden we een uitgebreid assortiment aan zitmeubelen, waaronder verschillende typen bankstellen en hoekbanken. Een keuze voor bank is erg persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. De keuze is reuze in stijlen, vormen en kleuren. Echter is het ook belangrijk dat hij comfortabel zit en eventuele rugklachten worden voorkomen. We bieden dan ook graag persoonlijk advies, zodat u lekker en relaxed kan genieten van de nieuwe bank.

Maatwerk voor de verschillende typen bankstellen

De verschillende typen bankstellen en fauteuils in onze winkel zijn in vele variaties beschikbaar. Ook op het gebied van materiaal bieden we veel keuzes. Zo kunt u kiezen voor een luxe lederen afwerking, maar ook voor een zachte, warme stoffen bekleding. Maar het blijft niet bij de keuze voor materiaal. In het geval van onze bankstellen is vrijwel alles aan te passen naar uw persoonlijke smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk hierbij aan kleuren, maten, verschillende soorten poten en zithoogte. Zo hebben we verschillende banken in het assortiment waar veel verstelmogelijkheden in zitten, zoals relaxfuncties en hoofdverstellingsfuncties. Zo is de bank volledig af te stemmen op uw meest comfortabele houding.

Wij geloven in de kracht van maatwerk en daarom kunt u het bankstel geheel naar eigen wens samenstellen. Ook helpen we u graag bij het vinden van de juiste zithoogte, zitdiepte en zelfs voor de hardheid van de rug- en/of zitkussens zijn er verschillende opties. Het klinkt misschien als veel aspecten om over na te denken, maar we bieden graag advies. Het is immers een investering waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Dan is het natuurlijk wenselijk dat het bankstel zo comfortabel mogelijk is.

Bekijk onze banken en zitmeubelen

U krijgt natuurlijk het beste gevoel bij onze banken en andere zitmeubelen wanneer u er zelf een keer op komt zitten. Een bezoek aan onze showroom is dan ook zeker de moeite waard. Laat uzelf inspireren en kom eens kijken, of neem alvast een kijkje naar de typen bankstellen op onze website.

Recente blogs

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel

Een nieuwe trap zonder verbouwing: het kan met onze nieuwe traprenovaties

Trappen zijn vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om woningrenovaties. Toch spelen ze een cruciale rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van een huis. Sinds kort zijn we gestart met het aanbieden van traprenovaties, waarmee je trap weer tientallen jaren mee kan, zonder ingrijpende verbouwing.

Lees het hele artikel