Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
typen bankstellen

De verschillende typen bankstellen

Een bankstel is doorgaans het pronkstuk van uw woonkamer. Bovendien spenderen we met zijn allen een groot aantal uren per jaar op onze bank. Een investering om goed over na te denken dus. Welke opties zijn er allemaal? Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende typen bankstellen? Bij Van Hulst Wonen geloven we in de kracht van maatwerk, waardoor we kunnen voldoen aan al uw persoonlijke wensen.

Bij van Hulst wonen bieden we een uitgebreid assortiment aan zitmeubelen, waaronder verschillende typen bankstellen en hoekbanken. Een keuze voor bank is erg persoonlijk en afhankelijk van uw wensen. De keuze is reuze in stijlen, vormen en kleuren. Echter is het ook belangrijk dat hij comfortabel zit en eventuele rugklachten worden voorkomen. We bieden dan ook graag persoonlijk advies, zodat u lekker en relaxed kan genieten van de nieuwe bank.

Maatwerk voor de verschillende typen bankstellen

De verschillende typen bankstellen en fauteuils in onze winkel zijn in vele variaties beschikbaar. Ook op het gebied van materiaal bieden we veel keuzes. Zo kunt u kiezen voor een luxe lederen afwerking, maar ook voor een zachte, warme stoffen bekleding. Maar het blijft niet bij de keuze voor materiaal. In het geval van onze bankstellen is vrijwel alles aan te passen naar uw persoonlijke smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk hierbij aan kleuren, maten, verschillende soorten poten en zithoogte. Zo hebben we verschillende banken in het assortiment waar veel verstelmogelijkheden in zitten, zoals relaxfuncties en hoofdverstellingsfuncties. Zo is de bank volledig af te stemmen op uw meest comfortabele houding.

Wij geloven in de kracht van maatwerk en daarom kunt u het bankstel geheel naar eigen wens samenstellen. Ook helpen we u graag bij het vinden van de juiste zithoogte, zitdiepte en zelfs voor de hardheid van de rug- en/of zitkussens zijn er verschillende opties. Het klinkt misschien als veel aspecten om over na te denken, maar we bieden graag advies. Het is immers een investering waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Dan is het natuurlijk wenselijk dat het bankstel zo comfortabel mogelijk is.

Bekijk onze banken en zitmeubelen

U krijgt natuurlijk het beste gevoel bij onze banken en andere zitmeubelen wanneer u er zelf een keer op komt zitten. Een bezoek aan onze showroom is dan ook zeker de moeite waard. Laat uzelf inspireren en kom eens kijken, of neem alvast een kijkje naar de typen bankstellen op onze website.

Recente blogs

De perfecte verduisterende gordijnen voor elke ruimte

Bij Van Hulst Wonen begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor je welzijn. Daarom bieden we een uitgebreide collectie verduisterende gordijnen aan, perfect om elke kamer in je huis te transformeren. Of je nu op zoek bent naar een serene slaapkameromgeving, een donkere thuisbioscoop, of gewoon wat...

Lees het hele artikel

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel