Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
relaxfauteuils

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een relaxfauteuil?

Stel u heeft besloten dat u graag een nieuwe relaxfauteuil in huis wilt. Het aanbod is inmiddels erg breed en een relaxfauteuil is al lang niet meer van ouderwets karakter. Relaxen is echter erg persoonlijk en de wensen verschillen per persoon. Daarom is het belangrijk te kijken naar maten en wensen die perfect passen bij uw lichaam.

Vele opties en functionaliteiten

Relaxfauteuils zijn geschikt als een comfortabele stoel om bijvoorbeeld de avond in door te brengen voor de televisie, maar kunnen ook dienen als ligstoel waarin u heerlijk kunt ontspannen. Het is mogelijk dat u bij een relaxfauteuil meteen denkt aan een ouderwetse stoel, het product heeft nog een stoffig imago. Dit is echter al lang niet meer het geval: relaxfauteuils zijn inmiddels in verschillende moderne modellen beschikbaar, waarbij ze goed passen in iedere huiskamer van nu.

Er zijn erg veel mogelijkheden wanneer u kiest voor het aanschaffen van een relaxfauteuil. Wilt u lederen of stoffen bekleding? Heeft u liever handmatige of elektrische bediening? Het gaat zelfs zo ver dat er een aparte collectie is die precies op u aansluit, met een eventuele sta-op functie. Ieder model kan geleverd worden in diverse kleuren, materialen en voeten. Genoeg om over na te denken dus. Maar wat zijn nu de juiste keuzes voor u? U wilt natuurlijk goed kunnen relaxen, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om gezond en ergonomisch te zitten.

Relaxfauteuils bij Van Hulst Wonen

Uiteraard is de beste manier deze keuzes te maken om eens langs te komen in onze winkel. Onlangs hebben we een geheel nieuwe showroom ingericht die volledig is gefocust op relaxfauteuils. Hier staan vele nieuwe modellen, waarbij diverse maatvoeringen mogelijk zijn. Samen met u kijken we naar uw maten en de wensen die passen bij uw lichaam. Zo zorgen we voor een ultiem zitcomfort zoals u dat nog nooit heeft ervaren!

Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak om een keertje langs te komen voor persoonlijk advies.

Recente blogs

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel