Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
relaxfauteuils

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een relaxfauteuil?

Stel u heeft besloten dat u graag een nieuwe relaxfauteuil in huis wilt. Het aanbod is inmiddels erg breed en een relaxfauteuil is al lang niet meer van ouderwets karakter. Relaxen is echter erg persoonlijk en de wensen verschillen per persoon. Daarom is het belangrijk te kijken naar maten en wensen die perfect passen bij uw lichaam.

Vele opties en functionaliteiten

Relaxfauteuils zijn geschikt als een comfortabele stoel om bijvoorbeeld de avond in door te brengen voor de televisie, maar kunnen ook dienen als ligstoel waarin u heerlijk kunt ontspannen. Het is mogelijk dat u bij een relaxfauteuil meteen denkt aan een ouderwetse stoel, het product heeft nog een stoffig imago. Dit is echter al lang niet meer het geval: relaxfauteuils zijn inmiddels in verschillende moderne modellen beschikbaar, waarbij ze goed passen in iedere huiskamer van nu.

Er zijn erg veel mogelijkheden wanneer u kiest voor het aanschaffen van een relaxfauteuil. Wilt u lederen of stoffen bekleding? Heeft u liever handmatige of elektrische bediening? Het gaat zelfs zo ver dat er een aparte collectie is die precies op u aansluit, met een eventuele sta-op functie. Ieder model kan geleverd worden in diverse kleuren, materialen en voeten. Genoeg om over na te denken dus. Maar wat zijn nu de juiste keuzes voor u? U wilt natuurlijk goed kunnen relaxen, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om gezond en ergonomisch te zitten.

Relaxfauteuils bij Van Hulst Wonen

Uiteraard is de beste manier deze keuzes te maken om eens langs te komen in onze winkel. Onlangs hebben we een geheel nieuwe showroom ingericht die volledig is gefocust op relaxfauteuils. Hier staan vele nieuwe modellen, waarbij diverse maatvoeringen mogelijk zijn. Samen met u kijken we naar uw maten en de wensen die passen bij uw lichaam. Zo zorgen we voor een ultiem zitcomfort zoals u dat nog nooit heeft ervaren!

Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak om een keertje langs te komen voor persoonlijk advies.

Recente blogs

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Lees het hele artikel