Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
relaxfauteuils

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een relaxfauteuil?

Stel u heeft besloten dat u graag een nieuwe relaxfauteuil in huis wilt. Het aanbod is inmiddels erg breed en een relaxfauteuil is al lang niet meer van ouderwets karakter. Relaxen is echter erg persoonlijk en de wensen verschillen per persoon. Daarom is het belangrijk te kijken naar maten en wensen die perfect passen bij uw lichaam.

Vele opties en functionaliteiten

Relaxfauteuils zijn geschikt als een comfortabele stoel om bijvoorbeeld de avond in door te brengen voor de televisie, maar kunnen ook dienen als ligstoel waarin u heerlijk kunt ontspannen. Het is mogelijk dat u bij een relaxfauteuil meteen denkt aan een ouderwetse stoel, het product heeft nog een stoffig imago. Dit is echter al lang niet meer het geval: relaxfauteuils zijn inmiddels in verschillende moderne modellen beschikbaar, waarbij ze goed passen in iedere huiskamer van nu.

Er zijn erg veel mogelijkheden wanneer u kiest voor het aanschaffen van een relaxfauteuil. Wilt u lederen of stoffen bekleding? Heeft u liever handmatige of elektrische bediening? Het gaat zelfs zo ver dat er een aparte collectie is die precies op u aansluit, met een eventuele sta-op functie. Ieder model kan geleverd worden in diverse kleuren, materialen en voeten. Genoeg om over na te denken dus. Maar wat zijn nu de juiste keuzes voor u? U wilt natuurlijk goed kunnen relaxen, maar daarnaast is het ook erg belangrijk om gezond en ergonomisch te zitten.

Relaxfauteuils bij Van Hulst Wonen

Uiteraard is de beste manier deze keuzes te maken om eens langs te komen in onze winkel. Onlangs hebben we een geheel nieuwe showroom ingericht die volledig is gefocust op relaxfauteuils. Hier staan vele nieuwe modellen, waarbij diverse maatvoeringen mogelijk zijn. Samen met u kijken we naar uw maten en de wensen die passen bij uw lichaam. Zo zorgen we voor een ultiem zitcomfort zoals u dat nog nooit heeft ervaren!

Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak om een keertje langs te komen voor persoonlijk advies.

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel