Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
pand Van Hulst Wonen

Een gloednieuwe website

Vanhulstwonen.nl is vernieuwd! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Hiermee hopen we u beter te kunnen informeren over onze wisselende collectie en onze kennis op het gebied van wonen, slapen en raamdecoratie. Ons assortiment bieden we aan in standaard maten, maar daarnaast er is altijd ruimte voor maatwerk.

Nieuw: een webshop

Helemaal nieuw op onze website is de toevoeging van een webshop. Hier kunt u verschillende producten bestellen en bovendien vindt u in de webshop onze outlet. We zorgen ervoor dat het netjes bij u thuis geleverd wordt.

Heeft u behoefte aan advies over het inrichten van uw woning? Weet u wat u wilt maar kunt u het niet vinden? Kom even langs in onze winkel of bel of mail ons met uw vraag en wij helpen u direct verder!

Recente blogs

Creëer warmte en stijl met uniekek vloerkleden in organische vormen

Een huis transformeren in een warm en gezellig toevluchtsoord begint met het toevoegen van de juiste elementen. Vloerkleden spelen hierbij een cruciale rol, en bij Van Hulst Wonen hebben we een prachtige collectie vloerkleden in organische of bijzondere vormen die je interieur niet alleen verfraaien, maar ook een comfortabel...

Lees het hele artikel

Topkwaliteit voor minder: korting op onze showroom modellen in januari

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuwe look in huis? Dat kan! Januari is namelijk de maand waarin we onze eenmalige showroommodellen opruimen, wat betekent dat u exclusieve meubels van hoge kwaliteit kunt bemachtigen tegen leuke prijzen.

Lees het hele artikel