Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
pand Van Hulst Wonen

Een gloednieuwe website

Vanhulstwonen.nl is vernieuwd! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Hiermee hopen we u beter te kunnen informeren over onze wisselende collectie en onze kennis op het gebied van wonen, slapen en raamdecoratie. Ons assortiment bieden we aan in standaard maten, maar daarnaast er is altijd ruimte voor maatwerk.

Nieuw: een webshop

Helemaal nieuw op onze website is de toevoeging van een webshop. Hier kunt u verschillende producten bestellen en bovendien vindt u in de webshop onze outlet. We zorgen ervoor dat het netjes bij u thuis geleverd wordt.

Heeft u behoefte aan advies over het inrichten van uw woning? Weet u wat u wilt maar kunt u het niet vinden? Kom even langs in onze winkel of bel of mail ons met uw vraag en wij helpen u direct verder!