Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
pand Van Hulst Wonen

Een gloednieuwe website

Vanhulstwonen.nl is vernieuwd! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Hiermee hopen we u beter te kunnen informeren over onze wisselende collectie en onze kennis op het gebied van wonen, slapen en raamdecoratie. Ons assortiment bieden we aan in standaard maten, maar daarnaast er is altijd ruimte voor maatwerk.

Nieuw: een webshop

Helemaal nieuw op onze website is de toevoeging van een webshop. Hier kunt u verschillende producten bestellen en bovendien vindt u in de webshop onze outlet. We zorgen ervoor dat het netjes bij u thuis geleverd wordt.

Heeft u behoefte aan advies over het inrichten van uw woning? Weet u wat u wilt maar kunt u het niet vinden? Kom even langs in onze winkel of bel of mail ons met uw vraag en wij helpen u direct verder!

Recente blogs

Gordijnen op maat: welke kiest u?

Hoewel ze vele voordelen en functies hebben, zijn gordijnen ook echte sfeermakers. Een huis zonder gordijnen is het toch net niet. Dat betekent niet dat het gemakkelijk is om te kiezen, er zijn namelijk veel verschillende opties. Welke u ook kiest, bij Van Hulst Wonen zorgen we voor gordijnen...

Lees het hele artikel

Wat worden de woontrends in 2022?

We zijn een tijdje verder, maar nog steeds zijn we allemaal meer thuis dan normaal en misschien blijft dat wel zo. Het is dus zeker geen overbodige luxe om van uw thuis een fijn (en mooi) plekje te maken. Met plezier thuiskomen en blij zijn om thuis te zijn...

Lees het hele artikel