Interieurstyling Persoonlijk advies Meubels op maat
pand Van Hulst Wonen

Een gloednieuwe website

Vanhulstwonen.nl is vernieuwd! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Hiermee hopen we u beter te kunnen informeren over onze wisselende collectie en onze kennis op het gebied van wonen, slapen en raamdecoratie. Ons assortiment bieden we aan in standaard maten, maar daarnaast er is altijd ruimte voor maatwerk.

Nieuw: een webshop

Helemaal nieuw op onze website is de toevoeging van een webshop. Hier kunt u verschillende producten bestellen en bovendien vindt u in de webshop onze outlet. We zorgen ervoor dat het netjes bij u thuis geleverd wordt.

Heeft u behoefte aan advies over het inrichten van uw woning? Weet u wat u wilt maar kunt u het niet vinden? Kom even langs in onze winkel of bel of mail ons met uw vraag en wij helpen u direct verder!

Recente blogs

Dit zijn onze tips voor het perfecte moederdag cadeau

Moederdag nadert snel en bij Van Hulst Wonen willen we ervoor zorgen dat moeders overal de speciale dag krijgen die ze verdienen. Daarom hebben we een selectie van betoverende cadeau-ideeën samengesteld die perfect zijn om moeders te verwennen en hun huiselijke omgeving te verfraaien. Of ze nu van gezelligheid,...

Lees het hele artikel

Horren: De ideale oplossing voor een gezonde en insectvrije leefomgeving

Ben je op zoek naar horren voor een goede ventilatie in huis? Frisse lucht is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Maar naast de frisse lucht vinden ook ongewenste gasten zoals vliegen, wespen en muggen gemakkelijk hun weg naar binnen. Dat kan ons woongenot in de woon- en slaapkamer...

Lees het hele artikel