Harde vloerbedekking
Harde vloerbedekkingen zijn er in verschillende soorten, zoals laminaat, linoleueum, pvc en vinyl.

- laminaat
     
Laminaat is een produkt dat opgebouwd is uit een drager met daar bovenop een print die weer beschermd wordt door een slijtvaste toplaag. Laminaat lijkt tegenwoordig op een echte houten vloer door de uitstraling en de vele verschillende prints per dessin. Ook kunnen ze van een relief voorzien zijn zodat ze nog natuurgetrouwer lijken. Het voordeel van de tegenwoordige laminaat (klikuitvoering) is dat men deze eventueel later nog kan meeverhuizen naar een andere ruimte, of eventueel naar een andere woning. Het onderhoud van een laminaatvloer is eenvoudig te doen met een stofwisser, en regelmatig met een speciaal voor laminaat geschikte reiniger. Dus al met al een makkelijke vloer voor iedere woonruimte.

- Linoleum
  

Linoleum (marmoleum) is een duurzaam, comfortabel en natuurprodukt dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze vloerbedekking is leverbaar in vele soorten dessins en een groot scala aan kleuren. Met linoleum is het mogelijk om verschillende patronen in uw vloer te laten leggen, zelfs tot aan logo's toe. Daarom is het mogelijk om een vloer te leggen naar uw specifieke wensen emn ideeen. Een linoleum (marmoleum) is een vloer die zich overal thuis voelt.

- PVC vloeren
     

Met de vloeren uit de PVC collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is, maar dan zonder de nadelen. PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn alle mFLOR vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals badkamers toe te passen

- Vinyl (Novilon)
        
Novilon vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft.