Bij een matras wat met zorg is uitgezocht hoort ook een perfecte ondersteuning. Dit kan met verschillende type's bodems. Bij ons vindt u deze in verschillende soorten, zoals lattenbodems, spiraalbodems en schotelbodems. Alle bodems kunnen geleverd worden in vaste uitvoeringen of volledig elektrisch verstelbaar.
Lattenbodems

 
Lattenbodems bestaan uit 28 of 42 beuken latten die zijn opgehangen in kantelbare rubberen kappen, die doorlopen tot op de zijkanten. Dat garandeert een uitstekende veerkracht over de volle breedte. Bij sommige bodems kan de veerkracht in een bepaalde zone worden afgesteld, bijvoorbeeld ter hoogte van de schouder- en de heupzone. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare uitvoeringen. Voor een combinatie van de juiste lattenbodem en matras kunt u bij Van Hulst Wonen terecht, waar wij u van een goed advies kunnen voorzien om de juiste keuze te maken.

Spiraalbodems

 
Spiraalbodems zijn gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat op een speciale wijze is geweven tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. Via progressieve tegendruk zorgt het netwerk voor individuele ondersteuning op die punten waar uw lichaam het nodig heeft. De spiraalbodem voegt zich naar uw lichaam waardoor u zich optimaal ontspant. Tevens zorgt een spiraalbodem voor een uitstekende ventilatie, doordat het spiraalnet een zeer open structuur heeft. Bijna 90% van het spiraalnet is verend en luchtdoorlatend. Hierdoor ontstaat een aangenaam en gezond bedklimaat. Daarnaast is een goede ventilatie van groot belang voor de levensduur van uw matras. Wij advisveren u graag over de vele mogelijkheden.

Schotelbodems

 
Schotelbodems zijn een interessante innovatie op het gebied van bedbodems. Ze bestaan uit een groot aantal opengewerkte kunststof schotels of schalen. De schotels hebben verschillende kleuren, elke kleurzone kan naar wens worden ingesteld op draag- en veerkracht. Schotelbodems volgen nauwkeurig de vormen van uw lichaam. Ze zin verkrijgbaar in een vlakke, handverstelbare en elektrische uitvoering.